L0v3for3ver -

Bilder ;D

Hei, idag har jeg ikke gjort noe spess, har skypa med Aina og vert på piano time. I morgen skal jeg til SAndnes med jentene! (Anette, Tonje, Vaida og kansje Karoline) Skal kjøpe den bikinien! <3<3 Gleder meg! Her er noen fler bilder, friitiids!


YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!! NÅ ER DET SOMMER!!!!!!! YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!!!!!!!

Before I DieHei, her er en del ting jeg vil/skal gjøre før jeg dør ;) Haha jeg liker godt One Direction, spess Louis Tomlinson og Niall Horan, men aller aller best Louis.


 Web, så tiligt!

Hei, folkens <3<3 ;D Akkurat nå sitter jeg og AiniPuzz å har web! Vi har en slaks rar avtale: Vi skal stå opp 07:00, gjøre oss klare, klokka 07:30 skal begge logge på pc'n og ta på web. Vi skal stille oss foran cameraet og vise vår outfit. Om jeg sier AiniPuzz ikke har så fine kler han ikke hun bli sur på meg, hun bør bare sjifte. Vi gjorde dette idag, og begge hadde fine kler. Men vi blogges jeg må spise frokost! 

Hva skal dere gjøre idag?

Good Night, guys!

Haha, har hatt en aktiv og gøy dag. Som dere vet har jeg vert i Sandnes, etter det har jeg lest litt blogger, skypa med AiniPuzz og tulla litt ;D Jeg har lekt meg litt med web-camera. Nå ligger jeg i senga mi og blogger, i fotenden ligger Teddy og sover, han er bare så søøt <3<3<3<3 Når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg inn på nelly.com og så skal jeg legge meg. eg trenger ny bikini, så jeg gleder meg til jeg og Anette skal til Sandnes igjen! ^^ Her er noen bilder fra når jeg lekte meg litt med cameraet:

God natt forkens <3<3

Ny mobil!! :DD

Yay! Jeg får ny mobil kansje DENNE UKEN! Jeg har måtte klart meg 3 HELE MÅNEDER uten mobil!! Jeg skal kjøpe (må kjøpe selv ;/) HTC Desire HD! Gleder meg!! Dere vet sikkert att jeg ikke har lagt uy noen videoer, eller noen blider av meg i nåtid. For jeg ikke har hatt mobil ;( Ja ja, gleder meg!!

My day ;D

Heei!! <3<3 Akkurat nå sitter jeg her å blogger <3 Vedsiden av meg ligger den lille søte hunden min i senga min og snorker. Han er bare så søøt <3<3<3 Haha, nå  våkna han når jeg begynnte å synge xD Jaja, synger mye :P Jeg skal fortelle hva jeg har gjort idag :D Jo, nå nettopp leste jeg Aina's nye blogg :D Den heter cmamd, som står for CrazyMeAndMyDag xD Elsker det navnet, for det passer, hun er like crayz som meg x)

Vel etter skolen idag sykla jeg og Anetti (Anette, jeg kaller henne Anetti :P) til Sandnes, litt langt (1 mil) Men det var veldig gøy!! <3<3 Først var vi innom europris og kjøpet burn <3 og noe andre spise greier. Så sykla vi til Amfi og såg litt i butikkene, fant SÅ MYE jeg ville kjøpe spessielt en dødsfin bikini, men jeg hadde bare med 60 kr og hun hadde med 5 kr xD Så jeg betalte for hversin burn og meste for det spisegreiene. Men vi så litt i butikker og sykla til Maxi. Der møtte vi Helene (en på speideren) som syntes det er flaut å snakke meed meg på fritiden, men ikke på speideren. Vi så litt i butikker på Maxi også, men så stakk vi hjem :) Mye oppoverbakke ;/ Men, men alle har godt av litt trimm =) Når vi komtilbake til skolen seykla hun til seg, og jeg til meg, på veien til meg møtte jeg naboen min Eline som går i 2 . klasse, hun tok følge med meg. Så nå kom jeg nettopp hjem og nå skyper jeg med min aller bestevennine AiniPuzz <3<3

Ja som jeg sa, skyper jeg med Aina og leser litt blogger... Vel, vel vi blogges ;)

Hva her dere gjort idag?


Dette er Teddy, hunden min <3<3 

Heiii &lt;3&lt;3&lt;3

Hei sweet people <3<3<3 Ny header som dere ser :D <3<3<3 men Det er en dum ting også ;( Aina slutter å blogge her og lager egen blogg, litt bra og litt dårligt.. ;/ Bloggen hennes er ikke laget nå, hun holder på med den nå, for vi skyper. Jeg skal hjelpe henne litt ;D Typisk hun kommer ikke på noe navn, sånn er det med meg også...

Jeg får vist aldri tatt noen bilder av meg.. ;( Jaja, skal snart... Har så dårlig pc att det verken er webcamera eller mic :O Jeg har en mic jeg har festa i pc'n når jeg skyper. Med en gang bloggen til Aina er oppe skal jeg skrive hva den heter, men HUSK dumme komentarer er isse mojjo ;( Dere er så snille dere som leser min blogg, har ikke fått noen stygge komentarer! Love u all<3<3<3 

Akkurat nå sitter jeg her med RLE-leksa, heldigvis lett lekse. Matte-læreren vår hater oss, han gir oss mye lekser til 1 dag + stor matte prøve ;( Vi fikk mye til i morgen, bare rett på skolen etter langhelg og BANG! mye lekser... ;( Sorry att jeg klager ;(

Vel vi skal ha en sånn stor fotball kamp på slutten av året og jeg skal ikke være med. Men jeg spurte den personen jeg liker om jeg kunne være vannbærer for han, men han hadde en, da ble jeg skuffa, han sa tilogmed til en annen gutt i klassen att jeg ville være vannbæreren til den andre gutten, og jeg sa til Anette att jeg skulle spør om å være vannbærer til den gutten jeg liker og nå tror hun jeg liker han andre som jeg IKKE liker!

Jaja, samma det... Idag var jeg på speider og det var kjempe gøy :D

Hva har dere gjort idag?

God frokost!

Hei! :D Sitter her og spiser frokost og hører på musikk. Foreldrene mine har gått på handletur. Det er en veldig usunn frokost då ;D Jaja avogtil må man jo ha noe usunnt også ;) Det jeg spiser er noe boller med glasur greier fra Rema1000. Sånn ferdig laget, for jeg har bare ryddet og glemt å spise xD Det er en sånn pakke med med 6 boller i og jeg og bror min fikk 1 pakker hver, for bror min kom inn fra jobb (han hjelper den andre bror min på gården) Og så kom han inn i huset og sa "Pernille? Har du lyst på god frokost" så kom jeg på åja, frokost, så gikk jeg ned og fikk en sånn pakke med boller, men jeg klarer ikke mer enn 2 boller, så jeg får spare på resten ;) Kansje kose meg med de når eg ser MGP og heier på Tooji! Vel mine planer idag er rydde rommet ferdig (lite igjen, bare å støvsuge) skype med Aina og kansje Anette, seff ver ute i det fine været! Og se MGP ^^.Her er bilde av frokosten, ser got ut, ikke sant?

Hva skal dere idag?

-Pernille, vi blogges ;D

SOL! BARE SOL!! &lt;3

Heei! I 3 dager på rad nå harjeg bada med venner<3 Det er bare sol jo ;) DET ER HELT HERLIG det har vært opp til hele 27 grader!!! :)  Jeg er litt solbrent :P Nyttug med solkrem nå! Så det var det jeg ville blogge om ;)

-Aina Blogges!

Ambefale din blogg? ;D

Hei, dette er Pernille (igjen) Aina du må virkelig komme igang og blogge du også! Men samma det. Vel, endelig helg :D Det er så kjedelig på skolen, men dan sola hjelper MYE! Også, yay Norge kom til finalen i MGP. Vi krysser fingrene for Tooji (spessielt navn ;P)

Men tilbake til det overskrifta sier :D! Vel jeg vil ambefale 3 blogge her, og jeg skal lese den bloggen dagligt. Så bare kommenter og så trekker jeg 3 vinnere.

Vel, det jeg skal idag i selskap til ei jente som heter Mariann og i morgen skal jeg se MGP ^^.

-Pernille, blogges ;D


Heii og velkommen til bloggen miin <3 Jeg er en jente som heter Pernille og bor i Sandnes <3 På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min hverdag, sminke, venner og mye mer <3 Enjoy <3

+Legg meg til som venn

Gratis bloggdesign

m i s s i n d e c i s i v e
hits